A+ A A-

Beginnerstornooi Kapelle od Bos

  • Hits: 1147

Maar liefst 17 jonge judoka's trokken naar Kapelle op den Bos voor hun allereerste tornooi! Klik hieronder voor het verslag.

Lex Callaert 
1x gewonnen; Lex wint zijn kamp op beslissing maar was overduidelijk de actiefste en de sterkste, super! 2x verloren; Jammer maar toch heel goed standgehouden! Lex was met zijn 16kg de lichtste deelnemer van het hele toernooi!

Jarne De Gent
1x verloren; Dit was een Opwijks duel tegen zijn vriend Merlijn. Mooie judo van allebei! 1x gewonnen; Opgave van de tegenstander (hij had bang van Jarne en Merlijn ;-))

Merlijn Bailleul
2x gewonnen; Mooie eerste plaats op zijn allereerste toernooi!

Tibo Moyses
Na héél héél lang wachten was het eindelijk de beurt aan Tibo. 2x gewonnen; Tibo was overduidelijk de beste van de twee in beide kampen en dat besliste ook de scheidsrechter. Heel sterk armwerk gezien! 2x verloren; 1x op beslissing maar jij was duidelijk de betere!

Jasper Cooremans
3x verloren; Niet getreurd! Een eerste toernooi is altijd overweldigend. Nog veel trainen en dat komt zeker goed!

Jochen De Block
3x verloren; Jochen heeft heel goed standgehouden in zijn kampen, en zeker goede judo gezien voor zijn eerste toernooi!

Scott Van den Bosch
1x gewonnen; Overtuigende winst in je eerste kamp! Wauw! 2x verloren; In het laatste kamp laat je je in de laatste seconden nog verrassen door de tegenstander, maar toch heel sterke judo gezien! Dat belooft!

Mona Beeckelaers
Mona zat als meisje ingedeeld in de poule samen met drie jongens. 2x gewonnen; Mona schitterde met prachtige judo, echt super meid! Die jongens zullen niet goed geslapen hebben ;-). 1x verloren; Nipt verloren en dat zorgde voor een grote teleurstelling bij Mona. Nergens voor nodig!

Simon Leyers
3x verloren; Toch heel sterk gevochten en altijd blijven lachen, schitterend! 

Jonas Van Nieuwenhove
1x gewonnen; Schitterende houdgreep, proficiat! 2x verloren; Blijven doorzetten tijdens je kamp Jonas, dan komt dat zeker goed de volgende keer!

Jarco Roebben
2x gewonnen; Je laatste kamp met een hele mooie houdgreep! 1x verloren; Voor Jarco was het ook wat overweldigend voor de eerste keer maar hieruit kan je alleen maar leren voor volgende keer!

Sterren Aelbrecht
3x verloren; Maar toch heeft Sterren zijn mannetje gestaan en hele mooie judo getoond!

Johan Martin
3x gewonnen; 3x fantastisch mooie judo! De prijs van de mooiste worp van de dag ging zeker weten naar Johan! En dat dacht heel de zaal. Proficiat!!

Matte Bellon 
2x verloren; Heel aanvallende judo gezien. En de prijs van de mooiste kung fu sprong tijdens een gevecht gaat ook zeker naar jou! 1x gewonnen; Matte controleerde zijn tegenstander op grond en won zo overtuigend zijn kamp!

Thomas Vercruysse 
2x verloren; Maar toch hele mooie judo, en alles met een lach. Super om te zien! 1x gewonnen; Twee hele mooie worpen gescoord en zo overtuigend zijn laatste kamp gewonnen!

Febe Vermeir 
Febe zat ook ingedeeld bij drie jongens. 1x gewonnen; Je verraste de hele zaal door in de laatste seconden nog een ippon te scoren! Wauw! 2x verloren; Niet getreurd, heel sterk gevochten tegen 2 sterke jongens. Je hebt je zeker niet laten doen!

Julie Van Nieuwenhove
Julie zat ook ingedeeld in een poule met 3 jongens, en ze was wat overweldigd. Hierdoor heeft ze besloten om niet te vechten. Jammer! Maar hopelijk ben je er volgende keer terug bij met een grote lach op je gezicht!

Proficiat allemaal! Ik ben heel erg fier op jullie!

Ellen