Logo

Provinciaal kampioenschap senioren

  • Hits: 2554
  • Afdrukken

12 opwijkse judoka's namen deel aan het provinciaal kampioenschap te Zaventem, zowaar de club met de meeste deelnemers!

Bram Dekegel en Stijn Notelaers traden aan in de -60 kg. Bram wist zijn 1e kamp winnen, het 2e verloor hij tegen de latere kampioen. Doordat Stijn zijn 1e verloor kwam hij in de herkansing tegen Bram uit, hier behaalde Bramde bronzen medaille.

Tim Dekegel verloor 2x in de -66 kg,  goed judo maar het mag wat agressiever!

De categorie -73 kg was de zwaarst bevolkte, 16 deelnemers waaronder 3 van Opwijk. Jan Van Malderen, Dries Verberckmoes en Jeroen Bert. Voor Jeroen was dit het allereerste tornooi, hij verloor 2x maar toonde wel goed judo. Dries liet zich verrassen in de eerste seconden en had geen recht meer op herkansingen. Jan wist zijn 1e kamp te winnen en verloor zijn volgende tegen de latere kampioen. In de herkansingen kon hij zijn kamp niet winnen, meer bewegen en wat soepeler vechten!

Lindert Vanderperren en Michiel Notelaers vochten in de -81 kg. Michiel won zijn 1e kamp en verloor in de halve finale. Lindert verloor zijn 1e kamp en kwam zo in de herkansingen tegen Michiel uit. Op ervaring kon Lindert het brons binnenhalen!

Als zwaargewicht in de -100 kg trad Maarten-Jan Aelbrecht aan. In een poule van 3 won hij 2x zeer overtuigend en provinciaal kampioen! Dat belooft voor het regionaal kampioenschap!

Bij de dames kwamen tot slot Ellen De Maeseneer (-70 kg) en Marieke Van Malderen (-48 kg)  in actie. Ellen kon in haar poule van 3 overtuigend winnen, provinciaal kampioen! Marieke liet zich tegen haar enigste tegenstander op het laatste in houdgreep nemen, zilver!

Enkele video's van de kampen.

1.jpg 3.jpg 4.jpg

5.jpg 6.jpg 7.jpg

8.jpg

 

 

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.