A+ A A-

Interclub

Interclub 2018

DAG 1

De eerste interclubdag kon zaterdag mooi worden afgesloten met 2 maal een 5-1 overwinning, 1 maal een 4-2 overwinning en 1 maal een 2-4 verlies! Zeker onze jongste judoka’s hebben bewezen dat ze sterke tegenstanders zeker de baas kunnen, dat belooft voor de toekomst! 

DAG 2

 Judo Opwijk schittert op de interclub en pakt de zilveren medaille mee naar huis!!!!

Na twee zaterdagen kampen is dit het verdikt. 
Vandaag konden we nog 2 wedstrijden overtuigend winnen. Ook judoclub Merchtem kon niet op tegen een ijzersterk Opwijk, altijd leuk om van je buren te winnen! Ook verloren we een wedstrijd van een machtig samensmelting van de judoclubs van Duffel en Zemst.

Het is een bekroning en het bewijs dat de club er meer dan ooit staat!

 

Interclub 2016 dag 2

Na dag 1 stonden we op een 3e plaats, deze moesten we vasthouden en misschien nog een plaats opschuiven. Al werd dit niet eenvoudig want op dag 2 stonden de moeilijkere ploegen op het programma. 1e kamp tegen Geetbets wonnen we met 4-2. Onze 2 volgende kampen, tegen nr 1 en 2 verloren we met 4-2. 

In de eindstand eindigen we op een verdiende 3e plaats, knappe prestatie van onze jonge ploeg!

Alle gevechten kan je hier herbekijken. Facebook foto's.

Lees meer: Interclub 2016 dag 2

Interclub 2016 dag 1

Na een 4e plaats van vorig jaar waren we dit jaar gebrand op een podiumplaats in de 4e afdeling B. We wonnen van onze 4 tegenstanders en staan op een 3e plaats!

Alle kampen kan je hier terugvinden. Komende zaterdag vechten we tegen onze laatste 3 tegenstanders in de Topsporthal in Gent vanaf 13u. Resultaten bij 'Lees meer'.

Lees meer: Interclub 2016 dag 1